winterwandeling ATCN op zondag 14 december 2008

Clubmatchen, clubwandelingen, beurzen en andere Airedale gerelateerde bijeenkomsten buiten dit forum.
Plaats reactie
marie-josé
Jonge hond
Jonge hond
Berichten: 203
Lid geworden op: 08 dec 2006 01:15
Locatie: brabant
Contacteer:

winterwandeling ATCN op zondag 14 december 2008

Bericht door marie-josé »

Winterwandeling !!!!!!!!!!
Winterwandeling !!!!!!!!!!

Ook in hartje winter willen we weer gezellig met onze honden uit wandelen gaan. Hoewel hartje winter? Volgens de kalender begint de winter op 21 december. En de wandeling is op 14 december….
Maar een kniesoor die daarop let!
Dit keer wandelen we in het natuurgebied rondom de Ankeveense Plassen en de Spiegelplas bij Nederhorst den Berg. Dit is een deel van het Hollandse plassengebied tussen Loosdrecht en Hilversum. In dit natuurgebied overwinteren veel verschillende vogelsoorten. Langs het pad zijn er kleine strandjes waar de honden eventueel kunnen pootje baden…

We vertrekken om 14 uur vanaf het parkeerterrein bij de Spiegelplas. U vindt dit door het weggetje in te rijden bij de brug over de sluis naar deze plas. Dit weggetje heet het Googpad en ligt vanuit richting Amsterdam, Amersfoort en Almere ligt even voor de Hinderdam links en vanuit de richting Utrecht net na de Hinderdam rechts. Op de website staat een uitgebreide routebeschrijving. Voor de routeplanner kunt u postcode 1383 HV invoeren.

We wandelen langs het Googpad naar een observatiepunt van waaruit er een fantastisch uitzicht is over de verschillende plassen. In het natuurgebied is uiteraard geen catering. Maar de ATCN laat u niet in de kou staan! De evenementencommissie zorgt voor een tent, lekkere erwtensoep en warme chocolademelk. Wilt u het secretariaat even laten weten of we op uw komst kunnen rekenen? Dit in verband met de catering! secretariaat@airedaleterrierclub.nl


Tot ziens op 14 december!====================================


Winterwandeling ATCN routebeschrijving

We starten om 14 uur vanaf het parkeerterrein aan het Googpad op de grens van Nederhorst den Berg en Weesp. Het Googpad is een zijweggetje van de Dammerweg (1393 HV), ter hoogte van de sluis tussen de Vecht en de Spiegelplas.

Vanaf de A1 uit de richting Amersfoort:
Afslag Blaricum, onderaan de afslag links aanhouden. Op de volgende kruising weer links, onder het viaduct (A1) door en rechts de ventweg op, richting Bussum. Vervolgens richting ’s Graveland aanhouden. Door Bussum (Centuurbaan), op alle rotondes rechtuit. Op de t-kruising bij station Bussum Zuid links, richting ’s Graveland. Bij de stoplichten rechts, richting ’s Graveland. Dan de weg langs het water blijven volgen, nu richting Weesp (en ’s Graveland links laten liggen). Net voor de Vecht links richting Nederhorst den Berg. Vlak voor de brug over de sluis is links het Googpad. Het pad inrijden tot aan de parkeerplaats.

Vanaf de A1 uit de richting Amsterdam:
Direct na Diemen rechts de A9 op. Dan de afrit Weesp. Onderaan de afrit links, richting Weesp. Bij de stoplichten links, bij de volgende stoplichten rechts, richting Weesp. De provinciale weg blijven volgen. Weesp links laten liggen en rechtuit rijden, richting Bussum. Meteen over de Vechtbrug rechts, richting Nederhorst den Berg. Vlak voor de brug over de sluis is links het Googpad. Het pad inrijden tot aan de parkeerplaats.

Vanaf de A2 uit de richting Utrecht of Amsterdam:
Afslag Vinkeveen/Hilversum, onderaan de afslag richting Hilversum. De provinciale weg volgen totaan de afslag Nederhorst den Berg. Dit is een rotonde. Denk eraan goed voor te sorteren! Langs het kanaal en links over de brug richting Nederhorst den berg. Volg de weg rechtdoor door Nederhorst den Berg heen. Dit is een lintdorp, dus het is een lang stuk rijden! Buiten de bebouwde kom rechtuit tot aan de brug over de sluis. Vlak na de brug over de sluis is links het Googpad. Het pad inrijden tot aan de parkeerplaats.

Vanaf de A27 uit de richting Almere of Utrecht:
Afslag Hilversum. Aan het einde van de afslag links, richting Loosdrecht. Bij de eerste rotonde rechtuit. De weg blijven volgen (Diependaalselaan). Op de volgende twee rotondes ook weer rechtuit. Op een soort van rotonde-achtige t-kruising links, richting ’s Graveland. Dit is de provinciale weg richting Haarlem. Op deze weg blijven rijden tot aan de afslag Nederhorst den Berg. Dit is een rotonde. Denk eraan goed voor te sorteren! Langs het kanaal en links over de brug richting Nederhorst den berg. Volg de weg rechtdoor door Nederhorst den Berg heen. Dit is een lintdorp, dus het is een lang stuk rijden! Buiten de bebouwde kom rechtuit tot aan de brug over de sluis. Vlak na de brug over de sluis is links het Googpad. Het pad inrijden tot aan de parkeerplaats.
_________________
Groeten,
Marie-José
en een poot van Tosca, Nikki en Lennox
Marieta
Erelid
Erelid
Berichten: 2583
Lid geworden op: 29 jul 2006 22:17
Locatie: Hengelo

Bericht door Marieta »

Lijkt me leuk! Misschien kom ik wel!
Kiz Marieta
[img]http://i120.photobucket.com/albums/o171/sallyairedale/forum%20psp/airedaleforum/banner.jpg[/img]
Jade

Bericht door Jade »

Wij niet in deze drukke decembermaand.
Marieta
Erelid
Erelid
Berichten: 2583
Lid geworden op: 29 jul 2006 22:17
Locatie: Hengelo

Bericht door Marieta »

Helaas zie ik er ook weer vanaf, wordt een beetje druk en ik had me niet gerealiseerd dat het komend weekend al was.
Kiz Marieta
[img]http://i120.photobucket.com/albums/o171/sallyairedale/forum%20psp/airedaleforum/banner.jpg[/img]
Plaats reactie